درگاه های پرداخت برای فروشگاه های اینترنتی، بسترهای مناسب و خوبی برای تراکنش های مالی وب سایت ها به شمار میروند.
در واقع با روی کار آمدن کسب و کارهای اینترنتی، روز به روز بر حجم تراکنش های مالی و فروشگاه های اینترنتی اضافه میشود و از این رو وجود درگاه پرداخت آنلاین امری ضروری و واجب است.
بسیاری از کسانی که قصد راه اندازی تجارت آنلاین را دارند با گرفتن درگاه پرداخت برای فروشگاه خود دیگر لازم نیست که در مورد بحث های مالیاتی و یا دریافت پول یا واریز آن نگران باشند.
در این مقاله قصد داریم در مورد نحوه دریافت درگاه پرداخت برای فروشگاه اینترنتی و نیز انواع درگاه ها توضیحاتی را ارائه دهیم.
چگونه برای فروشگاه اینترنتی درگاه پرداخت بگیریم؟
در عصر حاضر که عصر ارتباطات و دنیای اینترنت است شاهد روز افزون انواع فناوری ها هستیم. در همین راستا، تمامی امور روزمره ما با بروز این فناوری ها دست خوش تغییر شده و به طور قابل توجهی در زمان و هزینه های ما صرفه جویی میکنند.
یکی از نمونه های بارز این موارد، درگاه پرداخت اینترنتی است که در کمترین زمان مزایای زیادی را برای ما فراهم میآورد.
علاوه بر یک خرید امن و مطمئن، با درگاه پرداخت اینترنتی میتوان انواع تراکنش های مربوط به خرید پرداخت قبوض شارژ سیم کارت های اعتباری و … را در هر زمانی از شبانه روز توسط این درگاه انجام داد.
همچنین شما میتوانید آنها را به آسانی در تمامی محیط های مدیریت اعم از محتوای CMS، یا محیط های net و java نصب و اجرا نمایید.
فرآیند دریافت درگاه پرداخت آنلاین کاملا به صورت غیر حضوری بوده و به راحتی میتواند ظرف چند ساعت کاری، درگاه پرداخت را دریافت کنید.
در واقع گرفتن درگاه پرداخت آنلاین اصلا کار دشواری نبوده و اینگونه نیست که به صورت حضوری حتما باید در بانک های مورد نظر حضور یابید.
در ادامه با انواع درگاه پرداخت آنلاین آشنا شده و توضیح خواهیم داد که نحوه دریافت هر یک چگونه است.
به طور کلی برای فروشگاه های اینترنتی، دو نوع درگاه پرداخت وجود دارد که هر یک برای سایت های مختلف کاربردی منحصربفرد دارند. این دو درگاه عبارتند از:
- درگاه پرداخت مستقیم
درگاه پرداخت مستقیم، درگاهی است که شما آن را مستقیما از یکی از بانک ها دریافت میکنید. لازمه برخورداری از این نوع درگاه، نماد اعتماد الکترونیک است.
پس از اینکه شما نماد را از سایت E.NEMAD دریافت کرده و تمامی مراحل دریافت نماد اعتماد را طی نمودید میتوانید به یکی از بانک هایی که در آن حساب دارید مراجعه کرده و با ارائه مشخصات، درخواست خود را برای گرفتن درگاه پرداخت مستقیم بدهید.
برای مثال، اگر قصد گرفتن درگاه پرداخت بانک پارسیان را دارید باید درخواست خود را به بانک مذکور بدهید.
البته گرفتن این درگاه ملزوماتی دارد که کار را سخت تر میکند. درگاه پرداخت مستقیم برای سایت های بزرگی مانند دیجی کالا که تراکنش های میلیاردی در روز دارند مناسب است زیرا میتوانند تراکنش های خود را بدون کارمزد با بانک تسویه کنند.
– نحوه سفارش درگاه پرداخت مستقیم برای فروشگاه اینترنتی
برای سفارش این نوع درگاه، میتوانید به سایت بانک هایی که این درگاه را ارائه میکنند مانند بانک ملت، سامان کیش، پاسارگاد، پارسیان، قوامین، ایران کیش یا سداد ملی مراجعه کرده و در بخش “درخواست پایانه اینترنتی” فرم مربوط به سفارش درگاه را تکمیل کنید.
پس از تکمیل فرم، بانک مورد نظر، سایت، نماد اعتماد الکترونیکی و نیز مجوزهای فعالیت کسب و کار را شما را بررسی میکنند و ایمیلی را برای شما ارسال خواهند کرد که حاوی مشخصات درگاه پرداخت اینترنتی میشود.
این درگاه شامل اطلاعاتی چون رمز عبور، شماره پایانه و … میشود که شما میتوانید آن را روی سایت خود نصب کنید.
مزایا و معایب درگاه پرداخت مستقیم فروشگاه اینترنتی
– مزایا
- واریز پول به حساب بدون کسر وجه
- امکان واریز وجه به صورت موفق
- ارائه خدمات پشتیبانی آنلاین
- ارائه سرویس استعلام لحظه ای
- واریز همزمان مبلغ خرید به چند حساب به صورت درصدی
- بالا بودن حس اعتماد مشتری
- ورود کاربر به پنل پرداخت بدون هیچ گونه معطلی برای خرید محصول
- برخورداری از یک پنل حرفه ای و خصوصی برای تراکنش ها
– معایب
- مدت زمان طولانی برای صدور مجوزها، نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه آنلاین پرداخت
- دریافت نماد اعتماد
- تمدید سالیانه نماد اعتماد
در مجموع، این درگاه پرداخت عمدتا مناسب کسب و کارهای بزرگی مانند دیجی کالا که تراکنش های بالایی در روز دارند است و کسب وکارهای کوچک میتوانند به جای تمرکز روی دریافت مجوز و درگاه پرداخت مستقیم، روی کسب و کار خود تمرکز کرده و در فکر شرایط بازار باشند.
- درگاه پرداخت واسط برای فروشگاه اینترنتی
همانطور که از نام این درگاه پرداخت بر میآید، این نوع درگاه به صورت واسطه یا یک شرکت ثالث عمل میکنند.
برای استفاده از این درگاه دیگر نیازی به تهیه نماد اعتماد ندارید. در واقع این شرکت های ثالث از چند بانک مختلف به روشی که در بالا توضیح داده شد.
درگاه پرداخت مستقیم را دریافت میکنند. شما نیز میتوانید از درگاه پرداختی که اینگونه شرکت ها ارائه میدهند استفاده کرده و هزینه های خود را دریافت کنید.
در واقع پس از اینکه مبلغ شما به حد نصاب رسید میتوانید با ارسال درخواست، موجودی خود را دریافت کنید.
برای گرفتن درگاه پرداخت واسط کافی است که وارد سایت یکی از این شرکت های واسطه شده و پس از ثبت نام، مدارک مورد نیاز از قبیل اسکن شناسنامه و کارت ملی خود را برای احراز هویت ارسال نمایید. زمانی که اطلاعات شما تأیید شد میتوانید درگاه را دریافت کنید.
جزئیات دریافت نیز بدین صورت است که میتوانید درخواست درگاه را برای دامنه سایت ارسال نمایید تا یک API در اختیار شما قرار بگیرد. شما با این API میتوانید برای استفاده از پرداخت آنلاین در سایت خود استفاده نمایید.
در مرحله بعد لازم است که شماره کارت، شماره حساب و شماره شبا را جهت واریز ارسال کرده تا بتوانید هزینه واریزی مشتریان را پس از رسیدن به حد نصاب دریافت کنید.
پس به طور خلاصه نحوه درخواست درگاه پرداخت واسط به شرح زیر است:
- ورود به یکی از سایت های فروش درگاه آنلاین
- احراز هویت با ثبت نام
- تکمیل فرم های مربوطه
- ارسال نام و آدرس سایت
- ارسال شماره کارت و شماره حساب بانکی
- تأیید آدرس سایت
مزایا و معایب درگاه پرداخت واسط
– مزایا
- سایت شما در مدت زمان کوتاهی برخلاف درگاه پرداخت مستقیم مجهز به درگاه آنلاین میشود.
- شما بدون کدنویسی میتوانید درگاه را فعال کنید.
- احتیاجی به نماد اعتماد نیست و شاید اصلی ترین مزیت درگاه واسط همین باشد.
- نیازی به مجوز کسب و کار نیست
- درگاه پرداختی به آسانی نصب میشود.
- محصولات اینستاگرام و تلگرام را میتواید با ارائه کد به آسانی به فروش رساند
- تسویه حساب به روش پایا صورت میگیرد.
– معایب
- برای هر پرداخت از شما کارمزد دریافت میشود.
- در صورت کارت به کارت آنی، مبلغی کسر خواهد شد.
معرفی بهترین درگاه های پرداخت واسط اینترنتی
همان طور که در بالا ذکر شد درگاه های پرداخت دارای دو نوع مستقیم و واسط (غیر مستقیم) میباشند. درست است که شما در درگاه پرداخت مستقیم میتوانید از امکانات مربوط به پرداخت آنلاین بهره مند شوید اما درگاه پرداخت غیر مستقیم نیز از ویژگی ها و مزایای زیادی برخوردار است.
در ادامه با چند مورد از بهترین درگاه های پرداخت واسط برای فروشگاه های اینترنتی آشنا خواهیم شد.
گرچه امروزه ما با افزایش روزافزون این درگاه های واسط روبرو هستیم اما برخی از آنها عملکرد بهتر و سابقه بیشتری نسبت به سایرین دارند؛ مانند رزین پال.
- رزین پال
رزین پال یکی از درگاه های پیشگام در پرداخت آنلاین است که از تمامی استانداردهای لازم برای پرداخت برخوردار میباشد. این درگاه برای کلیه کسب و کارهای آنلاین و آفلاین گزینه مناسبی به شمار میرود و دارای ویژگی ها و امکانات زیر میباشد:
- تضمین بازگشت وجه به خریداران
- برخورداری از امنیت بسیار بالا
- پشتیبانی 24 ساعته
- بالاترین میزان تراکنش موفق
- پی دات آی آر
درگاه پرداخت پی دات آی آر همان درگاه پی لاین میباشد که مدت ها قبل فیلتر شد و پی دات آی آر جایگزین آن شد. این درگاه به مجموعه سامان کیش تعلق دارد و از پشتیبانی عالی برخوردار میباشد. یکی از قابلیت های قابل توجه پی دات آی آر، ساخت کیف پول میباشد.
این درگاه همچنین برای تمامی دارندگان درگاه های مستقیم و واسط، کارمزد یک درصدی را ارائه میدهد.
- پردانو
پردانو یکی از بهترین درگاه های اینترنتی است که میتواند به طور همزمان به بیش از بیست نوع درگاه دیگر متصل شود. از این درگاه میتوان در هر دو نوع مستقیم و غیر مستقیم بهره برد.
با استفاده از اپلیکیشن های تلفن همراه خود نیز میتوانید اقدام به پرداخت درون برنامه ای این درگاه نمایید. پشتیبانی این درگاه نیز هم با تماس تلفنی و هم تیکت امکانپذیر است.
البته یکی از معایب های که متوجه پردانو است، تأخیر در تسویه حساب هایی با مبلغ بیش از 200 هزار تومان میباشد.
اما اگر اکانت خود را از حساب معمولی به حساب کاربری ویژه تغییر دهید، میتوانید از کارمزد رایگان در آن بهره مند شوید.
- نکست پی
درست است که نکست پی کار خود را نسبت به سایر درگاه ها دیرتر شروع کرد اما طرف مدت کوتاهی توانست به رشد قابل قبولی برسد.نکست پی به مدت 45 روز آن هم به صورت رایگان کارمزد ارائه داده و خیلی سریع تسویه میکند.
علاوه بر این اگر به دلیل اختلال نتوانید وارد نکست پی شوید، آن، پرداخت کننده را به صورت اتوماتیک به سوی درگاه های دیگر هدایت میکند.
- پی پینگ
با پی پینگ میتوانید توسط موبایل خود اقدام به انتقال وجه یا پرداخت نمایید. یکی از ویژگی های قابل توجه پی پینگ، استفاده از لینک های کوتاه پرداخت میباشد که میتوانید برای انواع شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک، تلگرام و … از آن بهره مند شوید.
علاوه بر این موارد، شما با پی پینگ میتوانید اقدام به ساخت درگاه اینترنتی شخصی نمایید. البته لازم به ذکر است که نمیتوانید این درگاه را در سایت نصب کنید و از آن استفاده نمایید.
سخن پایانی
امید بر آن است که این مقاله از فراپیام نیز مورد توجه شما قرار گرفته باشد و به طور کامل با درگاه های پرداخت اینترنتی آشنا شده باشد. اینکه چطور این درگاه ها را تهیه نمایید و با توجه به آنها چه مراحلی را طی کرده یا سراغ چه شرکت هایی بروید.
در پایان باز هم به شما پیشنهاد میکنیم که اگر کسب و کار خود را اخیرا راه اندازی نموده و از این رو در ابتدای راه هستید، لازم نیست که به دنبال روش های سخت گرفتن درگاه های پرداخت مستقیم و دریافت مجوز بروید.
بلکه شما میتوانید به جای صرف انرژی خود به رونق کسب و کار خود فکر کرده و تدابیری را برای توسعه آن بیاندیشید.
بیشتر بخوانید :
نظرات