در این مقاله از ویترین سافت قصد داریم به آموزش ثبت سایت در ستاد ساماندهی بپردازیم. ستاد ساماندهی یا همان ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی به مرکز احراز هویت تمام دیران وبسایتها یا پایگاههای اینترنتی که زیر نظر و وابسته به مرکز توسعه فناوری اطلاعات رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
اما وظیفه این پایگاه چیست؟ تمامی اطلاعات ثبت شده در این پایگاه در کارگروه تعیین محتوای مجرمانه مورد استفاده قرار میگیرد.
برای مثال اگر یک وبسایت در ستاد ساماندهی ثبت شده باشد و این ستاد به مدیر آن سایت بگوید که محتوایی خاص را از وبسایت خود حذف کند و آن مدیر نسبت به این کار اقدام کند سایت او فیلتر نخواهد شد.
در این مقاله به مسائل زیر خواهیم پرداخت:
- چرا باید کسبوکار خود را در ستاد سامندهی ثبت کنیم؟
- انواع لوگو ستاد سامندهی
- شرایط دریافت نشان دائمی ستاد ساماندهی
- چه نوعی از سایتها باید در ستاد ساماندهی ثبت شوند
- کدام یک: ثبت نام در سامانه جدید یا قدیم
- آموزش ثبت سایت در ستاد ساماندهی
چرا باید کسبوکار خود را در ستاد ساماندهی ثبت کنیم؟
در صورتی که وبسایت خود را در این ستاد ثبت کنید به شما یک لوگو یا نشان اعتماد اعطا خواهد شد. داشتن این لوگو باعث میشود کاربران اعتماد بیشتری به وبسایت شما داشته باشند.
البته ذکر این نکته ضروری است که نمایش لوگو الزامی نیست ولی در صورت نمایش آن اعتماد کاربران به وبسایت شما بیشتر میشود.
تا به این لحظه برخی وبسایتها در این ستاد ثبت نام نکردهاند که این ستاد اعلام کرده ثبت نام در این ستاد الزامی است.
انواع لوگو ستاد ساماندهی
ستاد ساماندهی دارای دو نوع لوگو یا نشان میباشد. نوع اول به گونهای است که که مدیر وبسایت تعهدنامه الکترونیک را پر کرده است اما اینکه آیا وبسایت موردنظر صلاحیت انجام فعالیت مورد نظر را دارد یا خیر در دست بررسی است. به لوگوی نوع اول نشان موقت میگویند و اعتبار آن سه ماهه است.
پس از سه ماه و در صورتی که صلاحیت وبسایت تایید شود لوگو موقت به لوگو دائم تغییر مییابد.
شرایط دریافت نشان دائمی ستاد ساماندهی
با مطابقت دادن کد ملی از ثبت احوال توسط ستاد ساماندهی هویت متقاضی احراز میشود. همانطور که میدانید هر شرکت دارای اساسنامه یا حیطه فعالیت خاصی دارد. ستاد ساماندهی وبسایتها را ملزم میکند که حدود فعالیت سایت موردنظر با این ساسانامه مغایرت نداشته باشد. این بررسی که توسط کارشناسان ستاد صورت میگیرد.
چه نوعی از سایتها باید در ستاد ساماندهی ثبت شوند
دو نوع نماد وجود دارد. یک نوع از این نمادها اینماد نام دارد و دیگری نماد ستاد ساماندهی نام دارد. تمامی وبسایت ها فارغ از نوع فعالیت ملزم هستند در این سامانه وبسایت خود را ثبت کنند. اما تنها وبسایتهای تجاری هستند که نیاز به گرفتن اینماد یا نشان اعتماد الکترونیک هستند.
کدام یک: ثبت نام در سامانه جدید یا قدیم
در صفحه اول ستاد ساماندهی دو نوع ثبت نام جدید و ثبت نام قدیم وجود دارد. اگر قبلا ثبت نام کردهاید شما مبلزم هستید که در ساماه جدید نیز ثبت نام کنید. اگر برای اولین بار قصد ثبت نا کردن دارید مستقیما به سراغ ثبت نام جدید بروید.
آموزش ثبت سایت در ستاد ساماندهی
حال که با ستاد ساماندهی و موارد دیگر آن آشنا شدید قصد داریم به شما نحوه ثبت وبسایت کسبوکارتان را در این ستاد آموزش دهیم:
ابتدا وارد سایت ستاد ساماندهی میشویم و به بخش ثبت وبسایت مراجعه میکنیم:
سپس باید به ثبت نام در ستاد بپردازید. برای این کار یکی از شخصیتهای حقیقی یا حقوقی را انتخاب کنید.
سپس باید به تکمیل اطلاعات خود بپردازید. از آنجایی که ستاد به سامانه ثبت احوال متصل است، توجه داشته باشید که اطلاعات خود را به صورت دقیق وارد کنید. صحت شماره تماس شما در مرحله بعد سنجیده خواهد شد.
پس از وارد کردن اطلاعات، این اطلاعات توسط ستاد بررسی میشود و احراز هویت صورت میگیرد. با تایدد احراز اطلاعات تماس پس از ده دقیقه وارد مرحله بعد میشود.
پس از احراز اطلاعات تماس بایستی فرم زیر را به صورت کامل تکمیل کنید. ابتدا باید نوع رسانه خود را ثبت کنید. انواع رسانهها به شرح زیر میباشند:
- رسانه برخط کاربر محور (سایتهایی که کاربران محتوای آن را ایجاد میکنند، مانند فرومها، بلاگرها، چترومها و…)
- رسانه برخط اختصاصی (سایتهایی که برای معرفی مالک سایت، محصولات و خدمات میباشد)
- رسانه برخط غیر اختصاصی (سایتهایی که عمومی بوده و محتوای آن جنبه عمومی دارد)
- نشریه الکترونیک (سایتهایی که مجوز پایگاه اطلاعرسانی را اخذ نمودهاند، مانند خبرگزاریها و…)
- وبلاگ با دامنه اختصاصی (سایتهایی که دامین اختصاصی دارند ولی هاست ندارند و روی بلاگها پارک شدهاند)
- وبلاگ
- صفحه شخصی در رسانه کابر محور (مانند صفحات اینستاگرام و…)
- کانال ایتنا
- کانال سروش
- کانال آی گپ
- کانال گپ
- کانال بیسفون
- کانال بله
- کانال ویسپی
مرحله آخر تاییدیه فنی وبسایت است. پس از تشکیل پرونده، مطابق تصویر زیر بر روی عملیات کلیک کنید. در اینجا چهار روش برای ارسال و گرفتن تاییدی فنی وبسایت وجود دارد. یکی از آنها را انتخاب کنید و کد شامد خود را دریافت کنید.
مرحله آخر دریافت لوگو ساماندهی
وارد بخش رسانههای من شوید. در صوتی که وضعیت سایت شما شناسایی شده باشد، باید کد لوگو صادر شده را در سایت خود بارگذاری کنید.سپس باید در انتها درخواست ارزیابی را انتخاب کنید.
حال وضعیت وبسایت شما به در حال بررسی تغییر خواهد کرد باید منتظر بمانید تا در صورتی که پرونده شما بدون نقص بود، لوگو ستاد ساماندهی به شما اعطا شود.
بیشتر بخوانید :
نظرات