بهترین سرویس های وبلاگ دهی ایرانی و خارجی کدامند؟
شاید اینطور به نظر برسد که وبلاگ نویسی چه به عنوان سرگرمی، و چه به طور جدی و به عنوان یک حرفه، فعلی است که به حاشیه رفته. البته که با رواج پیدا کردن شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر و پلت فرم هایی مثل ویرگول رونق آن کمتر شده اما نمی توان منکر مخاطبین متعهد وبلاگ ها شد.
هنوز هم وبلاگ نویسانی هستند که به پر شوری گذشته می نویسند و مخاطبانی که تشنه خواندن وبلاگ نویسان مورد علاقه شان اند.
اگر شما نیز جزو کسانی هستید که هنوز به وبلاگ و وبلاگ نویسی ارادت دارید، در ادامه این مقاله از ویترین سافت سرویس های وبلاگ دهی داخلی و خارجی ای را معرفی خواهیم کرد که می توانید از خدمات آن ها استفاده کنید.
تقریبا تمام ما وبلاگ ها را با بلاگفا می شناسیم، و احتمالا غافلگیر خواهید شد اگر بدانید امروزه بیش از ده سرویس وبلاگ دهی داخلی و بیشتر از آن نسخه های خارجی وجود دارد:
سرویس وبلاگ دهی بیان بلاگ (www.blog.ir)
سرویس وبلاگ دهی بیان با همکاری دو شرکت اینترنت گستران پارس نت و شرکت شبکه هزاره سوم سیستمی برای مدیریت محتوای حرفه ای و وبلاگ به زبان فارسی است که برای کار با آن به دانش وبلاگ نویسی و طراحی سایت نیازی نخواهی داشت و داشتن پنل کاربری در آن به آسانی ثبت ایمیل و نام کاربری و قوانین سایت است.
سرویس وبلاگ دهی رز بلاگ (www.rozblog.com)
رز بلاگ به عنوان یک مجموعه غیر انتفاعی از دیگر سرویس های رایگان وبلاگ نویسی برای ایرانیان و به زبان فارسی است که با هدف افزایش محتوا و کیفیت وب فارسی راه اندازی شده است.
سرویس وبلاگ دهی لوکس بلاگ (www.loxblog.com)
لوکس بلاگ با سابقه فعالیت پنج ساله که امتیاز نماد الکترونیک آن به نام مسعود شرقی است. بخشی از فعالیت سرویس ثبت دامنه های ir و یا .com است که با ثبت فرم و البته پرداخت مبلغی مشخص، می توانید سفارش خود را ارسال نمایید.
سرویس وبلاگ دهی نیلو بلاگ (www.niloblog.com)
نیلو بلاگ از سرویس های نو پا وبلاگ نویسی است که با هدف ایجاد بستر و ابزاری مناسب برای ایجاد و مدیریت بلاگ های فارسی تاسیس شده است. در پیاده سازی نسخه فعلی سایت از تکنولوژی php، بانک اطلاعاتی My SQL و معماری چند لایه استفاده شده که علاوه بر امنیت و امکانات جانبی، بر رعایت نمودن نکات سئو نیز تاکید دارد.
سرویس وبلاگ دهی تبیان (www.teblog.tebyan.net)
تبیان در سال 80 و با هدف ترویج موضوعات دینی و مذهبی در قالب تکنولوژی روز به منظور برخورداری از جذابیت های بیشتر تاسیس شد که دارای حوزه های مختلف از جمله: دین و اندیشه، دانش و فناوری، خانواده و زندگی، ورزشی و … می باشد.
این سایت هم چنین سرویسی است برای ساخت رایگان وبلاگ که با ثبت ایمیل و اطلاعات شخصی می توانید از خدمات آن برخوردار شوید.
سرویس وبلاگ دهی آرزو بلاق (www.arzublog.com)
این سرویس وبلاگ دهی همان ط.ر که از نامش پیداست به زبان ترکی است و برای ترک زبانان تاسیس شده است که البته امکان تولید محتوا به زبان فارسی نیز در آن وجود دارد.
سرویس وبلاگ دهی بلاگر (www.blogger.com)
سرویس بلاگر در سال 1999 توسط پیرا لبز تاسیس، و در سال 2003 توسط گوگل خریداری شد. بلاگر توسط گوگل میزبانی می شود و از زیر مجموعه های بلاگ اسپات است. این سرویس شامل برنامه برای موبایل نیز می باشد و کاربران می توانند از طریق آن بلاگ ها را ادیت کنند و همین طور در وبلاگ خود عکس و لینک شیر کنند. این برنامه بر روی هر دو سیستم عامل اندروید و IOS در دسترس است.
سرویس وبلاگ دهی وردپرس (www.wordpress.com)
بیش از 39 درصد از شبکه اینترنت بر پایه ورد پرس است که بیشتر آن نیز شامل وبلاگ ها می شود. شاید بتوان ورد پرس را به واسطه سهولت در کار و ابزار های مختلفش، محبوب ترین سرویس در زمینه ساخت وب سایت و وبلاگ دانست. ساخت وبلاگ در ورد پرس رایگان است و نسخه دسکتاپ و موبایل آن نیز در دسترس می باشد.
سرویس وبلاگ دهی بلاگز (www.blogs.com)
این سرویس بر خلاف دیگر سرویس ها رایگان نیست و تنها می توانید به مدت 30 روز از خدمات آن به صورت رایگان اسفاده کنید. مزیت این سرویس امکان مشورت با تیم blue flash آن است که به کاربران برای انتخاب تم و طراحی وبلاگ بسته به حوزه محتوا راهنمایی می دهد.
سرویس وبلاگ دهی تامبلر (www.tumblr.com)
این سرویس که به صورت رایگان در اختیار است، کمی با دیگر سرویس ها متفاوت است. می توان گفت تامبلر یک پلت فرم میکرو بلاگینگ است که قابلیت شبکه های اجتماعی مثل دنبال کردن دیگر بلاگ ها و بازنشر بلاگ ها را دارد.
سرویس وبلاگ دهی مدیوم (www.medium.com)
مدیوم در سال 2012 راه اندازی شد و به زودی در بین نویسندگان، وبلاگ نویسان و خبرنگاران محبوبیت پیدا کرد. پلت فرمی کاربر پسند با قابلیت های محدودی از شبکه های اجتماعی. مانند دیگر سایت های اجتماعی می توانید در مدیوم اکانت بسازید و مقالات خود را منتشر کنید. از مهم ترین مزیت های مدیوم این است که می توانید با خیال راحت بر نوشتن تمرکز کنید و دغدغه طراحی وب سایت و یا وبلاگ را نداشته باشید.
سرویس وبلاگ دهی گوست (www.ghost.com)
گوست یک پلت فرم مینی مال برای وبلاگ نویسی است که ابزار هایش به طور ویژه بر نوشتن بلاگ تمرکز دارد. در سال 2013 راه اندازی شد و نرم افزار آن نیز بر روی موبایل در دسترس است.
سرویس وبلاگ دهی هاست گیتر (www.hostgator.com)
هاست گیتر سرویسی است که هم برای ساخت وب سایت و هم وبلاگ مورد استفاده قرار می گیرد. با ابزار های در دسترس در این سرویس شما قادر خواهید بود انواع وب سایت نظیر بلاگ، سایت های کاری و حتی فروشگاه آنلاین نیز بسازید.
بیشتر بخوانید :
نظرات