از جمله راههای که میتوان از طریق آن به معرفی خدمات و محصولات یک شرکت یا سازمان پرداخت، بدون شک طراحی یک سایت مخصوص و ویژه برای آن شرکت و سازمان است.
با توجه به پیشرفتهایی که در زمینههای مختلف با آنها روبهرو بودهایم، این روزها ساخت یک وبسایت از تاثیر و ارزش بالایی در برند شدن یک محصول برخوردار خواهد بود.
از همین جهت تصمیم گرفتیم در این مقاله یکی از شیوههای طراحی سایت یعنی طراحی سایت با وردپرس را برای شما مورد بررسی قرار دهیم و تمام نکات مربوط به آن را نیز برای شما بگوییم.
اولین موضوعی که باید پیش از پرداختن به آموزش ساختن سایت با وردپرس بدانید، این است که وردپرس چیست؟
اگر بخواهیم با زبان ساده تعریفی از وردپرس را برای شما بگوییم، باید متذکر شویم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ساز است که افراد با استفاده از آن قادر به طراحی وبسایت و وبلاگهای گوناگون برای خود هستند.
وردپرس از ویژگیهای گوناگونی برخوردار است که یکی از این ویژگیهای را میتوان انعطاف بالای آن در میان دیگر سیستمهای مدیریت محتوا در نظر گرفت؛ بنابراین شما میتوانید با استفاده از آن به ساخت هر نوع وبسایت که میخواهید، بپردازید.
اما اگر بخواهیم تعریف حرفهایتر از وردپرس را در اختیار شما قرار دهیم، باید بگوییم که وردپرس یک سایت ساز اپن سورس (Open Source) تحت وب به حساب میآید که در دسته cms ها قرار دارد.
Cms مخفف کلمهی Content Management System است. به نوعی باید وردپرس را یک سیستم مدیریت محتوایی در نظر گرفت که در ساخت آن از زبان برنامهنویسی PHP استفادهشده است و توسط MySQL پشتیبانی میشود.
در آموزش ساخت سایت با وردپرس فارسی شما میتوانید بهراحتی و درنهایت سادگی، نحوهی استفاده از ویژگیهای وردپرس را بیاموزید؛ باید متذکر شد که شما متوجه تغییر و تفاوت خاصی میان دو نسخهی فارسی و انگلیسی این نرمافزار نمیشوید و تفاوت آنها را تنها در زبان این دو نوع نسخه نرمافزار میتوان در نظر گرفت.
اگر شما قصد راهاندازی یک وبسایت یا یک وبلاگ را دارید، سیستمهای مدیریت محتوای زیادی پیش روی شما قرار خواهند گرفت. از همین جهت میتوانید یکی از آنها را با توجه به سلیقه خود انتخاب و استفاده کنید.
وردپرس یکی از سیستمهای مدیریت محتوا بهحساب میآید که در آن قالب و پوستههای متنوعی بهصورت رایگان در اختیار طراحان سایتها قرار گرفته و آنها میتوانند از طریق این دست از ویژگیها، امور لازم برای طراحی سایت را انجام دهند.
شما میتوانید از آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس رایگان استفاده کنید و شیوهی کامل کار با آن را بیاموزید، همچنین آموزش تصویری ساخت سایت با وردپرس فارسی نیز میتواند تاثیر مثبتی بر روند آموزش بگذارد، به همین منظور شما میتوانید با دانلود رایگان کامل طراحی سایت با وردپرس قدمی را در جهت سرعت بخشیدن به آموزش خود بردارید.
از دیگر ویژگیهای وردپرس میتوان به رایگان بودن آن اشاره کرد. به نوعی باید گفت آموزش ساخت سایت با وردپرس رایگان یکی از موضوعات مهم برای دستهای از افراد به حساب میآید که در ادامه به آن میپردازیم.
آیا وردپرس واقعا رایگان است؟
در ابتدا لازم است که بدانیم آموزش طراحی سایت با وردپرس رایگان حقیقت دارد یا خیر؟ مسلما هر سایتی برای شروع کار خود، نیازمند یک سری پیشنیاز است و شما برای اینکه بتوانید پیشنیازهای سایت مورد نظر خود را تامین کنید باید هزینهای را در راستای این بپردازید؛
بنابراین نمیتوان گفت که ساخت و طراحی یک سایت به طور کامل رایگان به نظر میرسد و گاهی اوقات نیاز است که هزینههایی در این مسیر پرداخت شود.
در ادامه مقاله برای شما مراحلی که در آنها باید هزینهای پرداخت شود را ذکر خواهیم کرد تا بتوانید قیمت طراحی سایت با وردپرس را تا حدودی تخمین بزنید و بررسیهای لازم را انجام دهید. تا در صورت تمایل به استفاده از آن بپردازید.
هزینههایی که در ساخت یک سایت باید پرداخت شود
مسلما سایتی که شما قصد راهاندازی آن با وردپرس را دارید، نیازمند یک سری ویژگی و بخشهای به خصوص است که اگر در زمان طراحی سایت به این موارد توجه نشود، سایت شما راهاندازی نخواهد شد.
مهمترین فاکتورهایی که شما باید در نحوه آموزش ساخت سایت با وردپرس با آنها آشنا شوید، فراهم کردن دامنه و هاست مناسب است.
بنابراین شما باید هزینهای را به شرکتهای هاستینگ و ارائهدهنده برای تهیه هاست و دامنه بپردازید؛ البته گاهی اوقات پیش میآید که شما سفارش یک دامنه یا هاست به خصوص رادارید و طبیعتا در این صورت باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید؛
اما در حالت کلی باید متذکر شد که هزینهای بین 100 هزار تومان تا چندین میلیون تومان میتواند متناسب با انتخابهای شما رقم بخورد.
توجه داشته باشید که هزینه شما برای دامنه و هاست متناسب با درآمدتان از آن از سایت خواهد بود، این بدان معناست که اگر شما درآمد بالایی از سایت خود داشته باشید، بدون شک باید برای آن از یک دامنه و هاست بهتر استفاده کنید که این دامنه و هاست بدون شک هزینه بیشتری را برای شما به همراه خواهد داشت.
آپشن های ضروری و مورد نیاز در ساخت یک وبسایت
شما در پروژه طراحی سایت با وردپرس به یک سری از آپشن های ضروری نیاز دارید تا بتوانید سایت خود را طراحی و راهاندازی کنید.
این موارد را میتوان یک نام مناسب برای دامنه، یک هاست خوب و باکیفیت و خود سیستم مدیریت محتوا وردپرس در نظر گرفت.
در ادامه به توضیح کاملی از دامنه و هاست که نقش تاثیرگذاری در ساخت سایت دارند، میپردازیم تا بهترین تصمیمها را در این راستا بگیرید.
ازآنجاییکه وبسایتی که طراحی میکنیم باید بهصورت ۲۴ ساعته قابل دسترس باشد، نیاز به کامپیوترهایی داریم که بتوانند ۲۴ ساعت روشن باشند.
همچنین این کامپیوترها باید در تمام مدت به شبکههای اینترنت متصل باشند، برخی از شرکتها برای کاربران خود این نوع از کامپیوترها را فراهم میکنند که چنین شرکتهایی را شرکتهای هاستینگ یا میزبانی مینامند.
هاست به فضایی گفته میشود که در اختیار کاربر قرار میگیرد تا بتواند فایلهای موردنیاز خود که شامل مطالب، ویدیو، عکس و هر چیز دیگر است را بر روی یک فضا پیاده سازد. باید متذکر شد که شما میتوانید انواع مختلفی از هاست با ویژگیهای مختلف تهیه را کنید.
این ویژگیها مربوط به فضایی خواهند بود که در اختیار شما قرار میگیرند. همچنین دقت داشته باشید که یک هاست خوب تاثیر بسزایی در سرعت سایت نیز میتواند داشته باشد و از همین جهت باید بهترین انتخاب را در این راستا داشت تا شرایط سایت به خوبی پیش رود.
از طرفی انتخاب دامنهی مناسب نیز از عوامل تاثیر گذار در ساخت سایت بهحساب میآید که میتوانید با توجه به سلیقهی خود آن را با پسوندهای گوناگون تهیه کنید و با توجه به پسوندی که آن را انتخاب میکنید، هزینهای را بپردازید.
دقت داشته باشید که دامنه انتخابی شما هر ساله باید تمدید شود و در ازای هر بار تمدید شما باید هزینهای را بپردازید.
شما میتوانید بر اساس نیاز خود، یکی از پسوندهای موجود را انتخاب کنید؛ بهطوریکه اگر سایت شما کاملا ایرانی است، پسوند.ir و برای وبسایتهای خارجی و بینالمللی پسوند.com را تهیه کنید.
نکتهای که در اینجا باید به آن توجه داشته باشید اتصال دامنه و هاست به یکدیگر خواهد بود؛ اگر شما دامنه خود را از یک شرکت و هاست را از شرکت دیگر تهیهکردهاید، باید پیش از هر چیزی آن دو را به یکدیگر وصل کنید.
برای ایجاد این اتصال باید در تنظیمات دامنه آدرس هاست خود را وارد کنید تا هنگام مشاهده، کاربر توسط سایت به هاست منتقل شود، البته اگر شما هاست و دامنه خود را از یک شرکت خریداری کرده باشید نیازی به انجام این مراحل نیست و اتصال بهصورت پیشفرض صورت خواهد گرفت.
مقدمات نصب وردپرس
پس از انجام تمام مراحل ذکر شده، نوبت به مقدمات نصب وردپرس میرسد. شما برای اینکه بتوانید سیستم مدیریت محتوا وردپرس را بر روی سیستم خود نصب کنید، ابتدا باید وردپرس را دانلود کنید و سپس در سی پنل خود یک دیتابیس ایجاد کنید.
برای دانلود وردپرس شما میتوانید از سایت وردپرس آخرین نسخه موجود را پیدا و دانلود کنید و پس از وارد شدن به سایت، بر دکمه دانلود وردپرس کلیک کنید.
پسازاینکه وردپرس دانلود شد، باید آن را در هاستی که از قبل تهیه کردهاید، آپلود کنید که برای انجام این کار باید به کنترل پنل هاست خودتان وارد شوید و در آنجا گزینه آپلود را انتخاب و فایل دانلود شده وردپرس را ابتدا انتخاب و سپس آپلود کنید.
از طرفی باید بدانید که برای ساخت دیتابیس نیز باید در سی پنل بر روی گزینه MySQL DataBase کلیک کنید و در آنجا به ساخت دیتابیس خود با نام دلخواه بپردازید. دقت داشته باشید که اطلاعات داخل دیتابیس شما کاملا محرمانه خواهد بود و نباید هر کسی از آن اطلاعات با خبر باشد؛ بنابراین از نام و رمزهایی استفاده کنید که بهراحتی قابلدسترسی نباشند.
همچنین توصیه میشود اطلاعات را خودتان بهصورت جداگانه یادداشت کنید تا در مواقعی که به آنها نیاز داشتید، از نوشتهها استفاده کنید. توجه داشته باشید که شما میتوانید با فیلم آموزش طراحی سایت با وردپرس رایگان، بهراحتی متوجه این موضوعات شوید.
نصب وردپرس
حال نوبت به نصب سیستم مدیریت محتوا وردپرس میرسد. شما باید در این مرحله با توجه به اطلاعاتی که از قبل در دیتابیس به شما دادهشده بود فرمی را پر کنید.
اطلاعاتی که در فرم از شما خواسته میشود مواردی چون نام پایگاه داده، نام کاربری، رمز، هاست، عنوان سایت، ایمیل و موارد اینچنینی است. پساز اینکه تمام مراحل را طی کردید، بر روی دکمهی راهاندازی وردپرس کلیک کنید و صبر داشته باشید تا وردپرس بر روی سیستم شما نصب شود.
پس از آنکه نرم افزار به ثبت رسید، بر روی ورود کلیک نمایید تا صفحه ورود کاربر برای شما مشخص شود.
در این قسمت از شما نام کاربری و رمز عبور خواسته میشود که این موارد را در هنگام نصب وردپرس در فرم وارد کردهاید. پس از تکمیل این مراحل میتوان گفت که نصب وردپرس بر روی سیستم شما با موفقیت انجامشده و پایان یافته است.
نصب پلاگین ها بر روی وردپرس
پس از نصب سیستم مدیریت محتوا وردپرس، نوبت به نصب افزونههای وردپرس میرسد؛ اما در ابتدا باید لازم است که بدانیم افزونه چیست؟
افزونه یا plugin، یک بستهی برنامهنویسی جدا به حساب میآید که در کنار سیستم مدیریت محتوا وردپرس از آن استفاده میشود و به این سیستم مدیریت امکانات ویژه و خاصی را میبخشد.
شما میتوانید در وردپرس ظاهری دلخواه به سایت خود بدهید، این موضوع یکی از ویژگیهایی است که وردپرس برای کاربران خود فراهم کرده است تا آنها بتوانند با استفاده از پوستههای وردپرس یا themes این تغییر را ایجاد کنند.
برخی از پوستههایی که در این نرمافزار وجود دارند، رایگان هستند و برخی دیگر پولی؛ بنابراین اگر شما فردی مبتدی در طراحی سایت هستید بهتر است از پوستههای رایگانی که در این سایت برای شما فراهمشده استفاده کنید و سپس پس از ارتقای سایتتان از مدلهای پولی که طبیعتا با کیفیت و زیباتر هستند بهره ببرید.
باید متذکر شد که بیشتر پوستههایی که در وردپرس مشاهده میکنید به زبان انگلیسی هستند و در هنگام استفاده شما باید آنها را فارسی سازی و گاه آن را به حالت راستچین تبدیل کنید تا در طراحی و ارائه مطالب، مشکلی ایجاد نشود.
تا به اینجا به توضیح مراحلی که یک طراح سایت باید برای ساخت سایت موردنظرش با وردپرس لازم است، پرداختیم. البته توجه داشته باشید که شما میتوانید آموزش ساخت سایت با وردپرس آپارات را نیز مشاهده کنید تا بتوانید سایت خود را به بهترین نحو طراحی کنید.
چه سایتهایی را میتوان با وردپرس ساخت؟
همانطور که تا به اینجای مقاله به آن اشاره شد، سیستم مدیریت محتوا وردپرس یکی از بهترین ابزار برای ایجاد هر مدل سایتی به حساب میآید و شما میتوانید از این نرمافزار برای طراحی سایت خود استفاده کنید و مطمئن باشید که هیچ محدودیتی برای شما ایجاد نمیشود.
در ادامه برخی از سایتهایی که امکان ساخت آنها با وردپرس وجود دارد، میپردازیم تا با آنها آشنا شوید.
- وبلاگ
- خبری
- آموزشی
- شرکتی
- فروشگاهی
- شخصی
آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس یکی از ترند ترین سرچ های چند وقته اخیر بهحساب میآید که مدیران فروشگاهها را ترغیب به یادگیری کار با این نرمافزار میکند.
مسلما میدانید که یکی از بهترین راهها برای اینکه یک فروشگاه بتواند محصولات خود را برای مشتریان به نمایش بگذارد و آنها را ترغیب به خرید کند، ایجاد یک سایت فروشگاهی است تا چنین بستری برای آنها فراهم شود.
پس به صاحبان کار و آنها که فروشگاهی را کنترل میکنند، پیشنهاد میشود که از آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس استفاده کنند و به این مهارت برسند.
مراحلی که لازم است افراد برای طراحی چنین سایتی انجام دهند، همانند آن چیزی است که در آموزش طراحی سایت با وردپرس 0 تا 100 به آن پرداختیم؛
فقط لازم به ذکر است که شما میتوانید بعد از تهیهی هاست و دامنهی خود، از گواهی SSL یا Secure Sockets layer برای بالا بردن امنیت صفحهی خود استفاده کنید تا صفحهی شما از مشکلاتی چون هک شدن، سرقت و موارد اینچنینی در امان باشد.
پس از تکمیل این مرحله میتوانید همانند آنچه در پیشگفته شد به دانلود وردپرس و نصب آن بپردازید.
ووکامرس، پلاگین فروشگاه ساز
البته باید متذکر شد که راهاندازی یک سایت فروشگاهی با وردپرس نیازمند دسترسی به برخی از پلاگین ها است.
یکی از پلاگین ها که در این زمینه کاربرد بسیار تاثیرگذاری دارد را میتوان ووکامرس (WooCommerce) در نظر گرفت. دقت داشته باشید که ووکامرس یک سرویس رایگان تحت نظارت وردپرس به حساب میآید که میتوانید با استفاده از آن فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید.
بنابراین باید نتیجه گرفت که داشتن یک سایت، تاثیر زیادی بر کسبوکار و میزان درآمدی که از آن حرفه کسب میکنید، خواهد داشت و از همین جهت بهتر است وبسایتی را برای رسیدن به چنین هدفی برای کسب و کار خود راهاندازی کنید؛
اما در این میان نکته دیگری نیز وجود دارد که باید به آن نیز اشاره شود.
همانطور که گفته شد، وردپرس از جمله ابزارهایی به حساب میآید که میتوانید با استفاده و کمک از آن، سایت فروشگاه خود را راهاندازی کنید؛
اما در این بین نظراتی نیز وجود دارد که گفته میشود وردپرس حرفهای و بهصرفه نیست و باید از ابزار دیگری برای راهاندازی وبسایت استفاده کرد. یکی دیگر از این ابزارها را میتوان ویترین در نظر گرفت.
پیشنهاد ما : ساخت سایت فروشگاهی با ویترین
همانطور که گفته شد، ویترین از دیگر ابزارهایی به حساب میآید که میتوانید با استفاده از آن سایت فروشگاهی خود را طراحی و راهاندازی کنید.
دقت داشته باشید که استفاده از این ابزار مزیتهای بسیاری را به همراه دارد؛ برای مثال میتوان به این موضوع اشاره داشت که استفاده از این شیوه برای راهاندازی وبسایت، شرایطی را فراهم میسازد که کاربر میتواند وبسایت را راهاندازی شده را به صورت وب اپلیکیشن (PWA) بر روی گوشی تلفن همراه خود داشته باشد.
موضوع دیگری که باید در رابطه با ساخت سایت از طریق ویترین بدانید، این است که سایتهای ساخته شده توسط ویترین دامنه و هاست اختصاصی دارند، یعنی دیگر نیازی به خرید هاست و دامنه به صورت جداگانه نیست و از همین جهت کار طراحان سایت با استفاده از این سایت ساز آسانتر میشود.
مزایای راه اندازی و ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس
پروسه و فرایند ساخت فروشگاه با وردپرس به دانش و هزینه کمتری نسبت به سایر روش ها احتیاج دارید چرا که تنها هزینه ها برای طراحی مربوط به دامنه و هاست می باشد.
یکی از ویژگی های مهم راه اندازی سایت ووکامرس و استفاده از وردپرس میتوانند هزینه کم و اندک آن در طراحی باشد
همانطور که قطعاً در جریان هستید وردپرس یک نرم افزار متن باز و رایگان است و محبوبیت آن به همین جهت می باشد. افراد زیادی در سراسر جهان از آن به منظور راه اندازی فروشگاه در هر حیطه ای از آن استفاده میکند . به علاوه این که به صورت دستی امکان استفاده از آن را دارید و تنها با داشتن دانش بسیار کم و راحت می توانید فروشگاه اینترنتی خود را تاسیس کنید .
از این رو ساخت فروشگاه با وردپرس و ووکامرس بسیار کم هزینه تر از سایر سیستم ها مثل پرستاشاپ خواهد بود.
تنوع و گستردگی در قالبهای روز افزون وردپرس
یکی دیگر از مزیت های آشکار و قابل ستایش ساخت فروشگاه با وردپرس میتواند تنوع آن در قالبهای متفاوت و به روز باشد .همچنین این قالب ها به صورت رایگان عرضه میشوند و کاملاً با پیشرفت دنیای تکنولوژی و نیازهای افراد سازگار هستند . از این رو شما می توانید متناسب با طراحی خود و علتی که برای آن از وردپرس استفاده می کنید قالب مورد نظر را متناسب با نیازهای کاربران انتخاب کنید .
افزونه های متنوع و متناسب با ایده آل شما
یکی دیگر از مزایای مهم راه اندازی سایت ووکامرس می تواند افزونه های متنوعی باشد که نیاز شما را برطرف خواهد کرد . این افزونه ها کاملا رایگان در اختیار شما قرار می گیرند و با شناخت نیاز کاربران خود برای استفاده از امکانات و قابلیت های جدید ,می توانید از آنها استفاده کنید .
افزونه های ووکامرس کاملا متناسب با نیاز کاربران عرضه شده اند و شما قابلیت استفاده رایگان از طراحی های متفاوت آن را دارید.
امکان گزارش گیری و تهیه گزارش کامل از فروش
از قابلیتهای قابل ذکر و بسیار کارآمد ساخت فروشگاه با وردپرس می تواند این باشد که گزارش کاملی از فروش محصولات خود داشته باشید همچنین این دسترسی را دارید که در در زمان های مختلف لیست دقیقی از فروش خود را داشته باشید و بتوانید با استفاده از آنالیز و تحلیل دقیق آن روند فروش خود را دستخوش تغییر کنید یا برای تبلیغات خود برنامه ریزی داشته باشید .
انجام شدن اتوماتیک مراحل فروش محصول
داشتن یک فروشگاه محصولات به صورت حضوری مراحل مختلفی دارد و با محدودیت های زمانی و مکانی در فروش محصولات روبرو خواهید شد.
اما در فرآیند فروش محصولات خود از طریق وب سایت و اینترنت محدودیت ندارید و به صورت ۲۴ ساعته میتوانید آن را مدیریت کنید و تمام امور مربوط به فروش را به راحتی به صورت غیر حضوری انجام دهید .
محدود نبودن به یک مکان خاص
با استفاده از وردپرس و ووکامرس در ساخت یک فروشگاه اینترنتی شما دیگر محدود به مکان و زمان خاص برای فروش محصولات خود نیستید چراکه از سراسر دنیا و کشور امکان خرید از شما را دارند و به یک شهر یا لوکیشن خاص محدود نمی شوید .
در واقع این ویژگی و مزایا در ساخت فروشگاه با وردپرس باعث می شود افراد بسیار زیادی در سراسر جهان شما را بشناسند و بتوانید خود را به آنها معرفی کنید . به این شکل باعث فروش بالا و ترافیک افزایشی سایت خود خواهید شد .
فراهم بودن امکان بازاریابی و تبلیغ محصولات با بهترین هزینه و روش های گوناگون
همانطوری که میدانید و مشخص است ,برای افزایش ترافیک یک وب سایت مسئله سئو و بهینه سازی سایت بسیار حائز اهمیت است زیرا موتورهای جستجوی گوگل از کم هزینه ترین روش های تبلیغات و بازاریابی به شمار می روند . برای ساخت فروشگاه با وردپرس تمرکز ویژه ای روی سئو داشته باشید و برای آن برنامه ریزی و زمانبندی مناسبی را انجام دهید تا بتوانید در طول دراز مدت بدون صرف هزینه های هنگفت و بسیار زیاد از طریق موتورهای جستجو مخاطبان هدف خود را پیدا کنید و خود را شناخته شده تر کنید .
چگونه محصولات خود را به سایت فروشگاهی ووکامرس اضافه کنیم ؟
بعد از این که فروشگاه خود را در وردپرس ساختید احتیاج دارید که محصولات مد نظر خود را به آن اضافه کنید و به همین دلیل قصد داریم راه حل آن را مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم .
به عنوان اولین مرحله باید گزینه افزودن جدید را از داشبورد خود انتخاب کنید و نام محصولی که میخواهید اضافه کنید را وارد کنید. در ادامه توضیحات محصول را در قسمت پست ارائه دهید .
بعد از آن به سمت پایین به کادر اطلاعات محصول بروید و مواردی مانند قیمت معمولی و قیمت فروش , تنظیم موجودی ,حمل و نقل, محصولات مرتبط و غیره را از این گزینه اضافه کنید .
سپس کمی به پایین اسکرول کنید و توضیح کوتاه راجع به محصول خود اضافه کنید این کار باعث می شود که مشتریان شما این توضیحات را هنگام مشاهده چندین محصول در یک صفحه ببیند و مشاهده کنند .
همچنین می توانید با کلیک روی دکمه افزودن نظر در سیر کادر توضیحات کوتاه محصول نظرات محصول را اضافه کنیم و برای تنظیم دسته ها برچسب ها و تصویر محصول باید به ستون سمت راست بروید. دستهها برچسبهای محصول دقیقاً به همان روشی کار می کنند که دست ها برچسب های وردپرس کار میکنند.
شما می توانید دسته بندی های مناسب را اضافه کنید . در واقع محصولات ووکامرس خود را سازماندهی کنید .همچنین می توانید نگ های جدید اضافه کنید یا تگ های موجود را انتخاب کنید .
برای اضافه کردن تصویر محصول ووکامرس گزینه مورد نظر را در زیر برچسبهای محصول انتخاب کنید به علاوه شما این امکان را دارید که با استفاده از گزینه product gallery چندین تصویر را برای محصول خود اضافه کنید .
به همین راحتی و با انجام همین چند مرحله می توانید اولین محصول خود را در فروشگاه اینترنتی خود آپلود کنید و آن را برای مشتریان به انتشار بگذارید. این مراحل برای اضافه کردن دیگر محصولات نیز صدق می کند و با تکرار همین روند می توانید محصولات بیشتری را به فروشگاه خود اضافه کنید .
جمعآوری
اکنون شما با شیوههای متفاوت طراحی سایت فروشگاهی یعنی استفاده از وردپرس و ویترین آشنا هستید و میتوانید با توجه به سلیقهای که دارید، یکی از این شیوه را انتخاب کنید و سایت مورد نظر خود را راه بیندازید و از مزیتهایی که به همراه دارد، استفاده ببرید.
بیشتر بخوانید :
نظرات